APA:
کپیگلکاری، حجت اله، اسکندری، محمدهادی، پاک فطرت، سارا، و لشکری، حنان. (1391). بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی مانده در فرآورده های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. بهداشت مواد غذایی، 2(2 (پیاپی 6))، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/222964/fa
Vancouver:
کپیگلکاری حجت اله، اسکندری محمدهادی، پاک فطرت سارا، لشکری حنان. بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی مانده در فرآورده های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(2 (پیاپی 6)):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/222964/fa
IEEE:
کپیحجت اله گلکاری، محمدهادی اسکندری، سارا پاک فطرت، و حنان لشکری، “بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی مانده در فرآورده های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 2 (پیاپی 6)، pp. 51–60، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222964/fa