APA:
کپیعلی محمدی، لیلا، جهادی، مهشید، عباسی، هاجر، و اعرج شیروانی، مریم. (1396). بررسی تاثیر افزودن پودر دانه تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 105-117. SID. https://sid.ir/paper/508208/fa
Vancouver:
کپیعلی محمدی لیلا، جهادی مهشید، عباسی هاجر، اعرج شیروانی مریم. بررسی تاثیر افزودن پودر دانه تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):105-117. Available from: https://sid.ir/paper/508208/fa
IEEE:
کپیلیلا علی محمدی، مهشید جهادی، هاجر عباسی، و مریم اعرج شیروانی، “بررسی تاثیر افزودن پودر دانه تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 105–117، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508208/fa