Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

885
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

624
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر افزودن پودر دانه تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 117

چکیده

 هدف از این تحقیق غنی سازی کشک مایع با 3%, 5% و 7% پودر دانه تاج خروس و بررسی ویژگی های شیمیایی, رئولوژیکی و حسی در یک طرح کاملا تصادفی با استفاده از مقایسه میانگین به روش LSD شد. بر اساس نتایج به دست آمده افزودن پودر تاج خروس تفاوت معناداری در میزان, فیبر, محتوای جامد کل, کلسیم, منیزیم, پتاسیم وآهن داشت (p<0.05). نتایج حاصل از آزمون های رئولوژیکی نشان داد کشک ماده ای سودوپلاستیک است و ویسکوزیته ظاهری در تمامی نمونه ها با افزایش نرخ برش کاهش یافت. افزایش پودر دانه تاج خروس باعث افزایش شاخص رفتار جریان و در نتیجه افزایش رفتار ضعیف شوندگی با برش نمونه ها گردید. در سراسر محدوده فرکانس مورد آزمون, مقادیر مدول الاستیک از مدول ویسکوز بیشتر بود. این موضوع ماهیت جامد ویسکوالاستیک نمونه ها را نشان می دهد. در تمامی نمونه ها مقادیر مدول کمپلکس و ویسکوزیته کمپلکس با افزایش درصد پودر تاج خروس کاهش و مقدار تانژانت افت افزایش یافت. افزایش استفاده از پودر دانه تاج خروس در کشک مایع به دلیل کاهش بافت و ویسکوزیته ناشی از کمبود پروتئین از میزان مطلوبیت کلی می کاهد. بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه کشک حاوی 3 درصد پودر تاج خروس در مقایسه با نمونه شاهد, به عنوان بهترین فرمول پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی محمدی، لیلا، جهادی، مهشید، عباسی، هاجر، و اعرج شیروانی، مریم. (1396). بررسی تاثیر افزودن پودر دانه تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 105-117. SID. https://sid.ir/paper/508208/fa

    Vancouver: کپی

    علی محمدی لیلا، جهادی مهشید، عباسی هاجر، اعرج شیروانی مریم. بررسی تاثیر افزودن پودر دانه تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):105-117. Available from: https://sid.ir/paper/508208/fa

    IEEE: کپی

    لیلا علی محمدی، مهشید جهادی، هاجر عباسی، و مریم اعرج شیروانی، “بررسی تاثیر افزودن پودر دانه تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 105–117، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508208/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا