APA:
کپیمحمدزاده میلانی، جعفر، موحد، سارا، قنبری علمداری، رضا، و ملکی، گیسو. (1393). تاثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(4 )، 83-89. SID. https://sid.ir/paper/508224/fa
Vancouver:
کپیمحمدزاده میلانی جعفر، موحد سارا، قنبری علمداری رضا، ملکی گیسو. تاثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(4 ):83-89. Available from: https://sid.ir/paper/508224/fa
IEEE:
کپیجعفر محمدزاده میلانی، سارا موحد، رضا قنبری علمداری، و گیسو ملکی، “تاثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 83–89، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508224/fa