APA:
کپیجلیلیان، حمیدرضا، بیک نژاد، داوود، و چایچی، محمدجواد. (1393). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/509022/fa
Vancouver:
کپیجلیلیان حمیدرضا، بیک نژاد داوود، چایچی محمدجواد. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/509022/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا جلیلیان، داوود بیک نژاد، و محمدجواد چایچی، “بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 65–74، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509022/fa