APA:
کپیباقری، محسن، و شویک لو، امیررضا. (1400). سلامت میکروبیولوژیک و ویژگیهای شیمیایی و حسی برخی فرآورد ه های شیری عشایر استان چهارمحال و بختیاری. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(2 )، 50-63. SID. https://sid.ir/paper/510662/fa
Vancouver:
کپیباقری محسن، شویک لو امیررضا. سلامت میکروبیولوژیک و ویژگیهای شیمیایی و حسی برخی فرآورد ه های شیری عشایر استان چهارمحال و بختیاری. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(2 ):50-63. Available from: https://sid.ir/paper/510662/fa
IEEE:
کپیمحسن باقری، و امیررضا شویک لو، “سلامت میکروبیولوژیک و ویژگیهای شیمیایی و حسی برخی فرآورد ه های شیری عشایر استان چهارمحال و بختیاری،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 50–63، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/510662/fa