APA:
کپیمیری، سیدمحمد، و هدایتی فرد، مسعود. (1398). ارزیابی مقایسه ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام, نمک سود و حرارت دیده توسط مایکروویو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 79-89. SID. https://sid.ir/paper/513242/fa
Vancouver:
کپیمیری سیدمحمد، هدایتی فرد مسعود. ارزیابی مقایسه ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام, نمک سود و حرارت دیده توسط مایکروویو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):79-89. Available from: https://sid.ir/paper/513242/fa
IEEE:
کپیسیدمحمد میری، و مسعود هدایتی فرد، “ارزیابی مقایسه ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام, نمک سود و حرارت دیده توسط مایکروویو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 79–89، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513242/fa