APA:
کپیسردرودیان، مریم، و آریان فر، اکرم. (1398). بررسی ترکیبات شیمیایی, خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 39-57. SID. https://sid.ir/paper/513481/fa
Vancouver:
کپیسردرودیان مریم، آریان فر اکرم. بررسی ترکیبات شیمیایی, خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):39-57. Available from: https://sid.ir/paper/513481/fa
IEEE:
کپیمریم سردرودیان، و اکرم آریان فر، “بررسی ترکیبات شیمیایی, خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 39–57، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513481/fa