مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

787
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

223
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر خصوصیات سیلویی مخلوط برگ و طوقه چغندرقند و باگاس نیشکر

صفحات

 صفحه شروع 195 | صفحه پایان 206

چکیده

 هدف از انجام پژوهش حاضر, تعیین شرایط مناسب تهیه سیلاژ مخلوط باگاس نیشکر و برگ و طوقه چغندرقند بود. بدین منظور, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با روش فاکتوریل با 27 تیمار و 4 تکرار جمعا با 108 واحد آزمایشی انجام گرفت. تیمار ها شامل 3 سطح ماده خشک (25, 35 و 45 درصد) مخلوط باگاس و برگ و طوقه چغندرقند 3 سطح اوره (صفر, 1 و 2 درصد) و 3 سطح ملاس (صفر, 5 و 10 درصد) بود. مواد آماده شده مربوط به هر واحد آزمایشی در سطل پلاستیکی 8 لیتری سیلو شد و پس از گذشت 60 روز, سیلو ها باز شدند و مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داند که با افزایش درصد ماده خشک سیلاژ از 25 به 35 درصد, شاخص رنگ و بوی سیلاژ نمره بهتری را به خود اختصاص داد. افزایش سطح ملاس باعث کاهش pH و افزایش نمره ارزیابی ظاهری در سیلاژها شد اما با افزایش سطوح اوره, pH سیلاژها افزایش و نمره ارزیابی سیلاژها کاهش یافت. بر اساس نتایج به دست آمده, جهت تهیه سیلاژ مناسب از مخلوط برگ و طوقه چغندرقند و باگاس نیشکر, تامین سطح 35 درصد ماده خشک و نیز استفاده از 10 درصد ملاس و یک درصد اوره مناسب باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاشاهی، علیرضا، کردنژاد، اسحق، و فضایلی، حسن. (1396). اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر خصوصیات سیلویی مخلوط برگ و طوقه چغندرقند و باگاس نیشکر. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 30(1 (پیاپی 114) )، 195-206. SID. https://sid.ir/paper/513797/fa

    Vancouver: کپی

    آقاشاهی علیرضا، کردنژاد اسحق، فضایلی حسن. اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر خصوصیات سیلویی مخلوط برگ و طوقه چغندرقند و باگاس نیشکر. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(1 (پیاپی 114) ):195-206. Available from: https://sid.ir/paper/513797/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا آقاشاهی، اسحق کردنژاد، و حسن فضایلی، “اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر خصوصیات سیلویی مخلوط برگ و طوقه چغندرقند و باگاس نیشکر،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 1 (پیاپی 114) ، pp. 195–206، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513797/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button