APA:
کپیموسوی، سیدحدیثه، و کفیلی، تیوا. (1398). تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 97-114. SID. https://sid.ir/paper/515828/fa
Vancouver:
کپیموسوی سیدحدیثه، کفیلی تیوا. تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):97-114. Available from: https://sid.ir/paper/515828/fa
IEEE:
کپیسیدحدیثه موسوی، و تیوا کفیلی، “تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 97–114، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515828/fa