مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

813
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

694
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 31

چکیده

 صنعت مرغداری در دنیا یک صنعت بزرگ و سودآور است و در ایران نیز از سرمایه برترین قطب های اقتصاد است, ولی درصد ضایعات و تلفات در آن بسیار بالاست. مقایسه سالانه عملکرد مرغداری های گوشتی سراسر کشور حاکی از آن است که اختلاف بین کاراترین و ناکاراترین استانها به لحاظ عملکرد تولید مرغ گوشتی که در واقع بیانگر دامنه نوسان هزینه های نسبی تولید مرغ در مناطق مختلف است, از 12 درصد در سال 1373 به حدود 16 درصد در سال 75 و بیش از 35درصد در سال 1380 افزایش یافته است (محمدی نژاد, 1387: 24). این پژوهش با هدف تعیین عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه صورت گرفته است. روش تحقیق این پژوهش بطریق پیمایشی می باشد. داده های مورد استفاده در این تحقیق با ارائه پرسشنامه به مخاطبان, بدست آمد. جمعیت مورد مطالعه, شامل کلیه مدیران واحدهای مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه که بر اساس آمارهای سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی در سال 92 تعداد 84 واحد مرغداری گزارش شده, می باشد. در این تحقیق حجم نمونه بر اساس جدول مورگان تعداد 71 نفر تعیین که به صورت کاملا تصادفی از بین جامعه هدف مورد مطالعه انتخاب شده اند. اطلاعات حاصل از پرسشنامه های مزبور توسط نرم افزارspss نسخه 18 تحلیل شد. نتایج حاصل از یافته های این پژوهش نیز نشان داد که مولفه های فنی الف (وجود مسوول فنی در مرغداری), مولفه های فنی ب (آشنایی با روش های کنترل سرما زدگی و گرما زدگی در جوجه ها), مولفه های فناوری (تناسب صحیح بین میزان جوجه ریزی و ظرفیت سالن), مولفه های مدیریتی (برنامه ریزی مدون برای تهیه خوراک جوجه و دارو) با مدیریت کاهش ضایعات مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه تفاوت و یا رابطه آماری معنی داری دارند .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ولی پورمطلق، هاشم، زهرایی، محمد، نصیرائی، سیدمحسن، و محمدی، سیدحمید. (1395). بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه. شباک، 2(7 (پیاپی 14) (جلد 3 مطالعات منابع طبیعی، محیط زیست و کشاورزی))، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/517556/fa

    Vancouver: کپی

    ولی پورمطلق هاشم، زهرایی محمد، نصیرائی سیدمحسن، محمدی سیدحمید. بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه. شباک[Internet]. 1395؛2(7 (پیاپی 14) (جلد 3 مطالعات منابع طبیعی، محیط زیست و کشاورزی)):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/517556/fa

    IEEE: کپی

    هاشم ولی پورمطلق، محمد زهرایی، سیدمحسن نصیرائی، و سیدحمید محمدی، “بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه،” شباک، vol. 2، no. 7 (پیاپی 14) (جلد 3 مطالعات منابع طبیعی، محیط زیست و کشاورزی)، pp. 23–31، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517556/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button