مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

151
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بکارگیری دافنی ماگنا (Daphnia magna) و ناپلی آرتمیا در تغذیه آغازین لارو ماهی چالباش Acipenser guldenstaedtii Brandt and Ratzeburg, 1833

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 81

چکیده

 آزمایش تغذیه ای 28 روزه با لارو ماهی چالباش در شروع تغذیه فعال, با استفاده از 3 غذای زنده شامل دافنی ماگنا, آرتمیا اورمیانا و مخلوط آنها (50 درصد وزنی دافنی و 50 درصد وزنی آرتمیا) طی 6 بار تغذیه در روز انجام شد. لاروهای سالم ماهی چالباش از مرکز ماهیان خاویاری مرجانی تهیه شدند. لاروهای ماهی در سه تیمار(A, D و D+A) با 3 تکرار (100 ماهی در هر حوضچه) برنامه ریزی شده, بر پایه 30درصد وزن بدن در روز, به ترتیب از ناپلی آرتمیا اورمیانا, دافنی و مخلوط آنها تغذیه شدند. میانگین وزن اولیه بدن لاروهای ماهی 35.33±2.50 میلی گرم و تراکم آنها 2 عدد در لیتر بود. این آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی اجرا شد. ماهیان به ͏ طور انفرادی در شروع و پایان آزمایش وزن شدند. ترکیب تقریبی لاشه نمونه های ماهی (ابتدا و انتهای آزمایش), ناپلی آرتمیا, دافنی و مخلوط آنها تعیین شد. بیشترین پروتئین (75.68 درصد) و چربی خام لاشه (9.16 درصد) به ترتیب در تیمارهای D+A (لارو ماهی تغذیه شده با مخلوط ناپلی آرتمیا و دافنی) و A به دست آمد و اختلاف معنی داری بین تیمار ها مشاهده شد (P<0.05). بالاترین کارآیی ابقا پروتئین (72.29 درصد), کارآیی ابقا چربی (14.61 درصد) و کارآیی ابقا انرژی (44.81 درصد) در تیمار D+A به دست آمد. در حالی که حداقل نسبت کارآیی پروتئین (6.18) و کارآیی انرژی (0.83) به ترتیب در تیمارهای A و D نشان داده شد. نتایج مشاهدات حاضرثابت کرد که توانایی بهره برداری لارو ماهی چالباش در استفاده از غذای زنده, متفاوت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفریان، حجت اله، جعفریان، سمیرا، و مختومی، نورمحمد. (1392). بکارگیری دافنی ماگنا (Daphnia magna) و ناپلی آرتمیا در تغذیه آغازین لارو ماهی چالباش Acipenser guldenstaedtii Brandt and Ratzeburg, 1833. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 1(2)، 69-81. SID. https://sid.ir/paper/517846/fa

    Vancouver: کپی

    جعفریان حجت اله، جعفریان سمیرا، مختومی نورمحمد. بکارگیری دافنی ماگنا (Daphnia magna) و ناپلی آرتمیا در تغذیه آغازین لارو ماهی چالباش Acipenser guldenstaedtii Brandt and Ratzeburg, 1833. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1392؛1(2):69-81. Available from: https://sid.ir/paper/517846/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله جعفریان، سمیرا جعفریان، و نورمحمد مختومی، “بکارگیری دافنی ماگنا (Daphnia magna) و ناپلی آرتمیا در تغذیه آغازین لارو ماهی چالباش Acipenser guldenstaedtii Brandt and Ratzeburg, 1833،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 1، no. 2، pp. 69–81، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517846/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button