Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,316
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

327
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی مدل ماکسول عمومی به منظور بررسی رفتار تنش آسایی گوشت مرغ تحت رژیم های غذایی گوناگون

صفحات

 صفحه شروع 415 | صفحه پایان 423

چکیده

 بررسی واکنش یک ماده غذایی با اعمال نیروهایی همانند بریدن, جویدن, فشردن, و کشیدن درحقیقت ارزیابی بافت آن ماده است و به خصوصیات رئولوژیکی آن بستگی دارد. در این مطالعه, رفتار تنش آسایی قسمت های گوناگون گوشت مرغ با رژیم های غذایی گوناگون براساس مدل ماکسول عمومی بررسی شد. تیمارهای تغذیه ای که مرغ ها از آنها تغذیه کردند مشتمل بر: 1. شاهد (بدون افزودنی), 2. با افزودنی آنتی بیوتیک به میزان ppm 650, 3. با افزودنی سرخارگل (Echinacea purpurea L.) به میزان 2درصد است. آزمون تنش آسایی در دمای اتاق روی نمونه های گوشت سینه و ران انجام شد. برای بررسی رفتار ویسکوالاستیک نمونه ها, زمان های رهایش براساس مدل ماکسول عمومی محاسبه و مقایسه شد. نتایج نشان می دهد که مدل پیشنهادی به طور رضایت بخشی متناسب با داده های تجربی است و با افزودن آنتی بیوتیک و سرخارگل تغییراتی در ضرایب فنر مدل ماکسول عمومی اتفاق می افتد. افرون بر این, تفاوت فراوانی بین زمان تنش آسایی نمونه های گوناگون با رژیم های تغذیه ای گوناگون مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فریدی، حمیده، و احمدی، ابراهیم. (1394). ارزیابی مدل ماکسول عمومی به منظور بررسی رفتار تنش آسایی گوشت مرغ تحت رژیم های غذایی گوناگون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(4)، 415-423. SID. https://sid.ir/paper/518069/fa

    Vancouver: کپی

    فریدی حمیده، احمدی ابراهیم. ارزیابی مدل ماکسول عمومی به منظور بررسی رفتار تنش آسایی گوشت مرغ تحت رژیم های غذایی گوناگون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(4):415-423. Available from: https://sid.ir/paper/518069/fa

    IEEE: کپی

    حمیده فریدی، و ابراهیم احمدی، “ارزیابی مدل ماکسول عمومی به منظور بررسی رفتار تنش آسایی گوشت مرغ تحت رژیم های غذایی گوناگون،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 415–423، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518069/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا