مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

579
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 203 | صفحه پایان 214

چکیده

 در این پژوهش اثر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم مورد بررسی قرار گرفت و سپس شرایط خشک کردن آن در هوای داغ با روش سطح پاسخ بهینه سازی شد. برش های شلغم تحت تیمار اولیه اولتراسوند به مدت زمان صفر تا20 دقیقه قرار گرفتند, سپس در محلول ساکارز با بریکس های 40 تا60 درصد (w/w) و مدت زمان 60 تا180 دقیقه بر اساس طرح اولیه روش سطح پاسخ اسمز شدند, شدت آب زدایی, جذب مواد جامد و کاهش وزن تعیین گردید. تمام مدل های رگرسیونی برازش شده برای پاسخ ها از نظر آماری در سطح 99% اطمینان معنی دار بودند. جهت رسیدن به شرایط بیشترین شدت آب زدایی, کمترین جذب مواد جامد و کاهش وزن, نقطه ی بهینه ی فرایند محاسبه شد, شرایط این نقطه شامل غلظت 60% ساکارز, زمان اسمز 136 دقیقه و زمان اولتراسوند صفر بود. پس از به دست آوردن شرایط بهینه مرحله ی آبگیری اسمزی, برای مرحله خشک کردن با استفاده از هوای داغ, از نمونه هایی که ابتدا طبق شرایط بهینه مرحله ی آبگیری به دست آمدند, استفاده شد. سپس در خشک کن هوای داغ با دماهایC60o تا 80 و زمان های 180تا300 دقیقه بر اساس طرح روش سطح پاسخ خشک شدند. شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ بر اساس حداقل رطوبت, چروکیدگی و اندازه و حداکثر مولفه رنگ L* و آبگیری مجدد, مدت زمان 5.4 ساعت و دمای 78oC تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهیدی، فخری، و مالکی آیسک، محمد. (1396). بررسی تاثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 203-214. SID. https://sid.ir/paper/519696/fa

    Vancouver: کپی

    شهیدی فخری، مالکی آیسک محمد. بررسی تاثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):203-214. Available from: https://sid.ir/paper/519696/fa

    IEEE: کپی

    فخری شهیدی، و محمد مالکی آیسک، “بررسی تاثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 203–214، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/519696/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button