APA:
کپیشهیدی، فخری، و مالکی آیسک، محمد. (1396). بررسی تاثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 203-214. SID. https://sid.ir/paper/519696/fa
Vancouver:
کپیشهیدی فخری، مالکی آیسک محمد. بررسی تاثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):203-214. Available from: https://sid.ir/paper/519696/fa
IEEE:
کپیفخری شهیدی، و محمد مالکی آیسک، “بررسی تاثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 203–214، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/519696/fa