APA:
کپیشهیدی، فخری، و مالکی، محمد. (1398). بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشک کردن آن با هوای داغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 231-242. SID. https://sid.ir/paper/72792/fa
Vancouver:
کپیشهیدی فخری، مالکی محمد. بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشک کردن آن با هوای داغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):231-242. Available from: https://sid.ir/paper/72792/fa
IEEE:
کپیفخری شهیدی، و محمد مالکی، “بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشک کردن آن با هوای داغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 231–242، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72792/fa