APA:
کپیرجب زاده، قدیر، ملک زاده، غلامرضا، و شریف، علی. (1387). بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 3(1)، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/521060/fa
Vancouver:
کپیرجب زاده قدیر، ملک زاده غلامرضا، شریف علی. بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(1):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/521060/fa
IEEE:
کپیقدیر رجب زاده، غلامرضا ملک زاده، و علی شریف، “بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 57–64، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521060/fa