APA:
کپیقرآنی، بهروز، کدخدایی، رسول، عمادزاده، بهاره، و صادقیان، علیرضا. (1396). ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستم های حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه. علوم غذایی و تغذیه، 14(2 (پیاپی 54))، 63-76. SID. https://sid.ir/paper/143156/fa
Vancouver:
کپیقرآنی بهروز، کدخدایی رسول، عمادزاده بهاره، صادقیان علیرضا. ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستم های حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(2 (پیاپی 54)):63-76. Available from: https://sid.ir/paper/143156/fa
IEEE:
کپیبهروز قرآنی، رسول کدخدایی، بهاره عمادزاده، و علیرضا صادقیان، “ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستم های حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 2 (پیاپی 54)، pp. 63–76، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143156/fa