APA:
کپیمهدوی میقان، نسیم، و محمدی نافچی، عبدالرضا. (1396). بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب زمینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/521903/fa
Vancouver:
کپیمهدوی میقان نسیم، محمدی نافچی عبدالرضا. بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب زمینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/521903/fa
IEEE:
کپینسیم مهدوی میقان، و عبدالرضا محمدی نافچی، “بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب زمینی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 87–96، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521903/fa