Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

507
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 96

چکیده

 هدف از این پژوهش بررسی اثر نانوذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی فیلم های بایونانوکامپوزیت نشاسته سیب زمینی می باشد. در این تحقیق فیلم های نشاسته ای ساپورت شده با نانوذرات اکسید روی در غلظت های (0, 1, 3 و 5%) با استفاده از روش کاستینگ تهیه شد. کلیه خواص فیزیکوشیمیایی به روش استاندارد ملی آمریکا (ASTM) و خواص ضد میکروبی به روش نفوذ بر سطح آگار و فلاسک چرخان انجام شد. خواص فیزیکوشیمیایی از قبیل میزان جذب آب, حلالیت در آب, محتوی رطوبت با افزایش میزان نانوذرات کاهش معنی داری (P<0.05) را نشان داد. با افزایش غلظت نانوذرات در بایوپلیمر, خواص ضد میکروبی هم در حالت استاتیک و هم حالت دینامیک به خوبی نمایان بود. به طور کلی با توجه به بررسی های انجام شده, فیلم های نشاسته ای حاوی نانوذرات اکسید روی قابلیت به کارگیری به عنوان بسته بندی فعال در صنایع غذایی را دارا می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدوی میقان، نسیم، و محمدی نافچی، عبدالرضا. (1396). بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب زمینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/521903/fa

    Vancouver: کپی

    مهدوی میقان نسیم، محمدی نافچی عبدالرضا. بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب زمینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/521903/fa

    IEEE: کپی

    نسیم مهدوی میقان، و عبدالرضا محمدی نافچی، “بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب زمینی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 87–96، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521903/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا