Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,556
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

831
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 106

چکیده

 به دلیل معایب متعدد مواد بسته بندی سنتزی از قبیل مهاجرت به مواد غذایی, ایجاد آلودگی زیست محیطی, مشکل بازیافت, گران بودن مواد اولیه و بالا بودن هزینه تولید آنها, همچنین برای بهبود خصوصیات فیلم های بر پایه نشاسته, در این تحقیق برای اولین بار نوعی فیلم خوراکی از مخلوط نشاسته و صمغ ایرانی کتیرا تهیه و خصوصیات آن بررسی گردید. بدین منظور ابتدا فیلم مخلوط نشاسته سیب زمینی, کتیرا (5-1%), نرم کننده گلیسرول (40-10%) و روغن آفتابگردان (20-0%) حاوی امولسیفایر در غلظت های مختلف فرموله و خصوصیات مکانیکی (مقاومت به کشش و میزان کشش پذیری), نوری, حلالیت و نفوذپذیری به بخار آب آنها اندازه گیری شدند. بر اساس نتایج حاصله, مقادیر مختلف کتیرا, گلیسرول و روغن بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی موثر بودند. کتیرا مقاومت به کشش را افزایش و میزان رنگ را کاهش داد, در حالیکه گلیسرول باعث کاهش مقاومت به کشش و افزایش میزان کشش پذیری گردید. همچنین روغن آفتابگردان حلالیت و نفوذپذیری به بخار آب را کاهش و میزان کشش پذیری را افزایش داد. در پایان مقدار 2% کتیرا, 30% گلیسرول و 17% روغن آفتابگردان به عنوان نقطه بهینه خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاضل، محمد، عزیزی، محمدحسین، عباسی، سلیمان، و برزگر، محسن. (1391). بررسی تاثیر کتیرا, گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 97-106. SID. https://sid.ir/paper/71919/fa

    Vancouver: کپی

    فاضل محمد، عزیزی محمدحسین، عباسی سلیمان، برزگر محسن. بررسی تاثیر کتیرا, گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):97-106. Available from: https://sid.ir/paper/71919/fa

    IEEE: کپی

    محمد فاضل، محمدحسین عزیزی، سلیمان عباسی، و محسن برزگر، “بررسی تاثیر کتیرا, گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 97–106، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71919/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا