APA:
کپیشعبانپور، بهاره، کردجزی، معظمه، اجاق، سیدمهدی، و ندیمی، افسانه. (1396). تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 111-122. SID. https://sid.ir/paper/521904/fa
Vancouver:
کپیشعبانپور بهاره، کردجزی معظمه، اجاق سیدمهدی، ندیمی افسانه. تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):111-122. Available from: https://sid.ir/paper/521904/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبانپور، معظمه کردجزی، سیدمهدی اجاق، و افسانه ندیمی، “تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 111–122، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521904/fa