مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

582
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

364
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 122

چکیده

 در این پژوهش, به بررسی اثر فیله و شکم خالی کردن ماهی کپور معمولی, بر شاخص های حسی (طعم, بو و...) و فیزیکو شیمیایی (رطوبت, اسید چرب آزاد و...) آن طی چهار ماه نگهداری در شرایط انجماد (20 – درجه سانتیگراد) پرداخته شد. نتایج حاصل از اندازه گیری ها نشان داد که آماده سازی ماهی به شکل فیله (0.91) و شکم خالی (0.74) منجر به افزایش میزان اکسیداسیون گردیده, در حالی که ماهی آماده سازی شده به شکل کامل (0.70) نسبت به دو شکل فیله و شکم خالی از شرایط بهتری در دوره نگهداری برخوردار بود. اگر چه اختلاف معنی داری (P>0.05) بین مقادیر شاخص های تیوباربیتوریک اسید و اسید چرب آزاد بین دو شکل کامل و شکم خالی در ابتدای دوره نگهداری مشاهده نشد, اما در ماه چهارم نگهداری, ماهی کامل به طور معنی داری میزان اسید چرب آزاد کمتری نشان داد (p<0.05). نمونه فیله شده به طور معنی داری رطوبت تحت فشار بیشتری نسبت به سایر تیمارها داشت و میزان رطوبت در همه تیمار ها تغییرات معنی داری نداشت. بنابراین با توجه به نتایج این تحقیق مشخص گردید که نگهداری دراز مدت کپور پرورشی در فریزر خانگی (20- درجه سانتیگراد) به شکل کامل بهتر از نگهداری آن به شکل فیله شده و شکم خالی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبانپور، بهاره، کردجزی، معظمه، اجاق، سیدمهدی، و ندیمی، افسانه. (1396). تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 111-122. SID. https://sid.ir/paper/521904/fa

    Vancouver: کپی

    شعبانپور بهاره، کردجزی معظمه، اجاق سیدمهدی، ندیمی افسانه. تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):111-122. Available from: https://sid.ir/paper/521904/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبانپور، معظمه کردجزی، سیدمهدی اجاق، و افسانه ندیمی، “تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 111–122، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521904/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button