APA:
کپیمرتضوی، سیدعلی، معین فرد، مرضیه، و میلانی، الناز. (1393). ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 83-92. SID. https://sid.ir/paper/521923/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدعلی، معین فرد مرضیه، میلانی الناز. ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):83-92. Available from: https://sid.ir/paper/521923/fa
IEEE:
کپیسیدعلی مرتضوی، مرضیه معین فرد، و الناز میلانی، “ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 83–92، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521923/fa