مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,162
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

485
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر تمایل کشاورزان به کشت ارگانیک محصول خیار در استان البرز

صفحات

 صفحه شروع 369 | صفحه پایان 378

چکیده

 به موازات افزایش روزافزون جمعیت جهان, تامین غذای مورد نیاز جامعه بشری با محدودیت های جدی مواجه است و این موضوع کشاورزان را بر آن داشته که برای افزایش تولیدات خود و مبارزه با آفات گیاهی از انواع آفت کش ها و سموم شیمیایی استفاده کنند, استفاده از سموم و کودهای شیمیایی روز به روز زندگی انسانها را با خطر بیشتری مواجه کرده و سلامت آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. به همین منظور در این مقاله تلاش شده تا میزان تمایل به دریافت کشاورزان برای کشت ارگانیک محصول خیار و عوامل موثر بر آن مورد بررسی قرار گیرد. جامعه آماری شامل 78 نفر از تولیدکنندگان محصول خیار در استان البرز بوده که اطلاعات از طریق پرسشنامه از آنها جمع آوری شده است. نتایج نشان داد که 64 درصد از کشاورزان مورد مطالعه تمایل به دریافت مبلغ بیش از 10000 ریال به ازای تولید هرکیلوگرم خیار ارگانیک را دارند و متغیرهای شغل, سطح زیر کشت, قیمت فروش و میزان عملکرد دارای رابطه مثبت و درآمد دارای رابطه منفی و معنی داری با تمایل به دریافت کشاورزان برای تولید محصول خیار ارگانیک است. علاوه بر این نتایج حاکی از عدم شناخت و آگاهی کافی کشاورزان نسبت به بازار فروش و مقررات کشاورزی ارگانیک است. با توجه به یافته ها برگزاری جلسات هم اندیشی و آگاهی رسانی به کشاورزان در مراکز خدمات کشاورزی استان ها توسط جهاد کشاورزی و اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان ارگانیک و همیاری بیمه در راستای کاهش ریسک و افزایش تولید محصولات ارگانیک توسط بخش خصوص پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حدادی، شقایق، یزدانی، سعید، و صالح، ایرج. (1396). بررسی عوامل موثر بر تمایل کشاورزان به کشت ارگانیک محصول خیار در استان البرز. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(3 )، 369-378. SID. https://sid.ir/paper/521992/fa

    Vancouver: کپی

    حدادی شقایق، یزدانی سعید، صالح ایرج. بررسی عوامل موثر بر تمایل کشاورزان به کشت ارگانیک محصول خیار در استان البرز. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(3 ):369-378. Available from: https://sid.ir/paper/521992/fa

    IEEE: کپی

    شقایق حدادی، سعید یزدانی، و ایرج صالح، “بررسی عوامل موثر بر تمایل کشاورزان به کشت ارگانیک محصول خیار در استان البرز،” تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 3 ، pp. 369–378، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521992/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button