مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

408
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

560
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 43

چکیده

 این پژوهش به منظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف ترکیب تجاری اسیدهای آلی (بایوترونیک تاپ 3) در جیره, بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان کپور معمولی صورت گرفت. ماهیان با میانگین وزن 50 گرم در 12 مخازن فایبرگلاس با تراکم 15 عدد ماهی توزیع و طی مدت 60 روز با سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی شامل: 0 (شاهد), 1, 2 و 3 درصد خوراک غذادهی شدند. نتایج نشان داد, که بیشترین وزن نهایی بدن مربوط به تیمار 3 درصد (36/1± 8/144 گرم) و کمترین وزن نهایی مربوط به تیمار شاهد بود. درحالی که بیشترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمارهای شاهد (05/0± 78/2) و کمترین آن مربوط به تیمار 3 درصد (07/0± 2/2) بود. بیشترین افزایش مقدار نرخ رشد ویژه در تیمار 3 (11/0± 41/1 درصد) و کمترین آن مربوط به تیمار شاهد (02/0± 85/0 درصد) بود. همچنین, ماهیان تغذیه شده با سطح 3 درصد ترکیب اسیدهای آلی بالاترین مقدار پروتئین خام (32/0± 81/18 درصد) و پایین ترین مقدار چربی (14/0± 28/3 درصد) را داشتند. با توجه به نتایج, به نظر می رسد استفاده از ترکیب تجاری اسیدهای آلی بایوترونیک تاپ 3 در سطح 3 درصد می تواند به عنوان یک محرک رشد در جیره ماهی کپور معمولی تأثیر مثبتی بر عملکرد رشد, نرخ بقاء و همچنین کیفیت لاشه داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی شکرابی، سیدپژمان، سیدعلیخانی، سیدبیژن، شمسایی مهرجان، مهدی، سیدالحسینی، سیدهادی، و منوچهری، حامد. (1398). تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(4 )، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/5224/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی شکرابی سیدپژمان، سیدعلیخانی سیدبیژن، شمسایی مهرجان مهدی، سیدالحسینی سیدهادی، منوچهری حامد. تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(4 ):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/5224/fa

    IEEE: کپی

    سیدپژمان حسینی شکرابی، سیدبیژن سیدعلیخانی، مهدی شمسایی مهرجان، سیدهادی سیدالحسینی، و حامد منوچهری، “تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 35–43، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5224/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button