APA:
کپینقدی، شهاب، رضائی، مسعود، و بهرامی فر، نادر. (1398). مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(4 )، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/5233/fa
Vancouver:
کپینقدی شهاب، رضائی مسعود، بهرامی فر نادر. مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(4 ):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/5233/fa
IEEE:
کپیشهاب نقدی، مسعود رضائی، و نادر بهرامی فر، “مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 45–54، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5233/fa