APA:
کپیدیبا، گلریز، جمیلی، شهلا، و رمضانی، احسان. (1395). بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(4)، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/5251/fa
Vancouver:
کپیدیبا گلریز، جمیلی شهلا، رمضانی احسان. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(4):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/5251/fa
IEEE:
کپیگلریز دیبا، شهلا جمیلی، و احسان رمضانی، “بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 4، pp. 77–87، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5251/fa