Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

695
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بستر کشت و محلول پاشی مکمل آلی (هیومی فورته) بر تولید غده چه از ریزغده های دو رقم سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 88 | صفحه پایان 103

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجفی، علی، آقاعلیخانی، مجید، و حسن پناه، داوود. (1394). اثر بستر کشت و محلول پاشی مکمل آلی (هیومی فورته) بر تولید غده چه از ریزغده های دو رقم سیب زمینی. مجله علوم زراعی ایران، 17(2)، 88-103. SID. https://sid.ir/paper/57237/fa

    Vancouver: کپی

    نجفی علی، آقاعلیخانی مجید، حسن پناه داوود. اثر بستر کشت و محلول پاشی مکمل آلی (هیومی فورته) بر تولید غده چه از ریزغده های دو رقم سیب زمینی. مجله علوم زراعی ایران[Internet]. 1394؛17(2):88-103. Available from: https://sid.ir/paper/57237/fa

    IEEE: کپی

    علی نجفی، مجید آقاعلیخانی، و داوود حسن پناه، “اثر بستر کشت و محلول پاشی مکمل آلی (هیومی فورته) بر تولید غده چه از ریزغده های دو رقم سیب زمینی،” مجله علوم زراعی ایران، vol. 17، no. 2، pp. 88–103، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/57237/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا