Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

657
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پدیده ساقه روی بر عملکرد و کیفیت دو رقم چغندرقند در کشت پاییزه در منطقه دزفول

صفحات

 صفحه شروع 265 | صفحه پایان 277

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینیان، سیدحمزه، عبدالهیان نوقابی، محمد، و مجنون حسینی، ناصر. (1393). تاثیر پدیده ساقه روی بر عملکرد و کیفیت دو رقم چغندرقند در کشت پاییزه در منطقه دزفول. مجله علوم زراعی ایران، 16(4)، 265-277. SID. https://sid.ir/paper/57349/fa

    Vancouver: کپی

    حسینیان سیدحمزه، عبدالهیان نوقابی محمد، مجنون حسینی ناصر. تاثیر پدیده ساقه روی بر عملکرد و کیفیت دو رقم چغندرقند در کشت پاییزه در منطقه دزفول. مجله علوم زراعی ایران[Internet]. 1393؛16(4):265-277. Available from: https://sid.ir/paper/57349/fa

    IEEE: کپی

    سیدحمزه حسینیان، محمد عبدالهیان نوقابی، و ناصر مجنون حسینی، “تاثیر پدیده ساقه روی بر عملکرد و کیفیت دو رقم چغندرقند در کشت پاییزه در منطقه دزفول،” مجله علوم زراعی ایران، vol. 16، no. 4، pp. 265–277، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/57349/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا