Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,137
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

825
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص مکانیکی و حافظه شکلی آمیخته های پلی (وینیل استات)-پلی(لاکتیک اسید)

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

کلیدواژه

پلی(وینیل استات)Q2
پلی(لاکتیک اسید)Q1

چکیده

 مواد حافظه شکلی, موادی هستند که قابلیت تغییرشکل از شکل موقت به اصلی را تحت محرک های مناسب دارند. هدف از این کار, تهیه مواد حافظه شکلی برپایه مواد پلیمری با استفاده از روش آسان, مقرون به صرفه و بدون نیاز به روش های سنتزی پیچیده است. بنابراین, مواد حافظه شکلی با آمیخته سازی دو زیست پلیمر PVAc و PLA با روش اختلاط محلول تهیه شد و ریزساختار آن ها به کمک آزمون های XRD و AFM بررسی شد. همچنین, خواص مکانیکی و گرمایی آمیخته های تهیه شده با آزمون های کشش, DSC و DMTA ارزیابی شد. مشاهده میکروسکوپی نشان داد, دو جزء از آمیخته به طور یکنواخت در یکدیگر پراکنده شدند و آمیخته ای تک فاز تشکیل دادند. همچنین, امتزاج پذیری اجزای آمیخته با آزمون های گرمایی تأیید شد. افزون بر این, نتایج آزمون های کشش و DMTA نشان داد, آمیخته سازی PVAc با PLA, به افزایش مدول و استحکام PVAc منجر می شود. در نهایت, نتایج بررسی های رفتار حافظه شکلی نمونه ها نشان داد, آمیخته PVAc/PLA دارای %30 وزنی PLA خاصیت حافظه شکلی بهتری نسبت به پلیمرهای خالص دارد. به عنوان مثال, با افزودن %30 وزنی PLA به PVAc, مقدار بازگشت شکلی از %75. 4 به %91. 5 افزایش یافت. بهبود شایان توجه در مقدار و سرعت بازیابی شکلی, به بیشتربودن انرژی کشسانی ذخیره شده در آمیخته ها نسبت داده شد که نیروی محرکه زیادی برای بازیابی شکلی سریع تر و کامل تر فراهم می کند. آمیخته حافظه شکلی تهیه شده در این کار, با داشتن مزایایی نظیر استفاده از زیست پلیمرهای تجاری به عنوان مواد پایه, سهولت تهیه و خواص حافظه شکلی خوب, می تواند در کاربردهای زیست پزشکی مورد توجه قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابااحمدی، مسعود، سبزی، محمد، و قاسمی، اسماعیل. (1397). خواص مکانیکی و حافظه شکلی آمیخته های پلی (وینیل استات)-پلی(لاکتیک اسید). علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 31(1 )، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/6122/fa

    Vancouver: کپی

    بابااحمدی مسعود، سبزی محمد، قاسمی اسماعیل. خواص مکانیکی و حافظه شکلی آمیخته های پلی (وینیل استات)-پلی(لاکتیک اسید). علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1397؛31(1 ):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/6122/fa

    IEEE: کپی

    مسعود بابااحمدی، محمد سبزی، و اسماعیل قاسمی، “خواص مکانیکی و حافظه شکلی آمیخته های پلی (وینیل استات)-پلی(لاکتیک اسید)،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 57–68، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6122/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا