APA:
کپیعظمای، ا.، و سینار، گ.. (1396). عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(3)، 501-510. SID. https://sid.ir/paper/62434/fa
Vancouver:
کپیعظمای ا.، سینار گ.. عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(3):501-510. Available from: https://sid.ir/paper/62434/fa
IEEE:
کپیا. عظمای، و گ. سینار، “عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 3، pp. 501–510، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62434/fa