مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,092
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه

صفحات

 صفحه شروع 501 | صفحه پایان 510

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عظمای، ا.، و سینار، گ.. (1396). عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(3)، 501-510. SID. https://sid.ir/paper/62434/fa

    Vancouver: کپی

    عظمای ا.، سینار گ.. عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(3):501-510. Available from: https://sid.ir/paper/62434/fa

    IEEE: کپی

    ا. عظمای، و گ. سینار، “عوامل موثر بر احتمال مصرف گوشت گاو داخلی و وارداتی در مصرف کنندگان ترکیه،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 3، pp. 501–510، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62434/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا