APA:
کپیعزیزی، م.، کابلی فرشچی، ح.، عروجعلیان، ف.، و عرفایی، ح.. (1396). سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره کرفس کوهی و بررسی اثرات ضدباکتریایی آن. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(3)، 681-691. SID. https://sid.ir/paper/62440/fa
Vancouver:
کپیعزیزی م.، کابلی فرشچی ح.، عروجعلیان ف.، عرفایی ح.. سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره کرفس کوهی و بررسی اثرات ضدباکتریایی آن. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(3):681-691. Available from: https://sid.ir/paper/62440/fa
IEEE:
کپیم. عزیزی، ح. کابلی فرشچی، ف. عروجعلیان، و ح. عرفایی، “سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره کرفس کوهی و بررسی اثرات ضدباکتریایی آن،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 3، pp. 681–691، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62440/fa