APA:
کپیپرومیو، س.، و سوپاپوانیچ، س.. (1395). تغییرات فیزیکوشیمیایی در میوه انبه Kaew Kamin تیمار شده با اشعه ماورای بنفش (UV-C) در طول ذخیره سازی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(1)، 145-154. SID. https://sid.ir/paper/62493/fa
Vancouver:
کپیپرومیو س.، سوپاپوانیچ س.. تغییرات فیزیکوشیمیایی در میوه انبه Kaew Kamin تیمار شده با اشعه ماورای بنفش (UV-C) در طول ذخیره سازی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(1):145-154. Available from: https://sid.ir/paper/62493/fa
IEEE:
کپیس. پرومیو، و س. سوپاپوانیچ، “تغییرات فیزیکوشیمیایی در میوه انبه Kaew Kamin تیمار شده با اشعه ماورای بنفش (UV-C) در طول ذخیره سازی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 145–154، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62493/fa