APA:
کپیوحدانی، ن.، مروج، ح.، رضایزدی، ک.، و دهقان بنارکی، م.. (1393). ارزیابی ارزش غذایی علوفه خلر در تغذیه گوسفند و تعیین خوش خوراکی آن نسبت به یونجه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 16(3)، 537-550. SID. https://sid.ir/paper/62734/fa
Vancouver:
کپیوحدانی ن.، مروج ح.، رضایزدی ک.، دهقان بنارکی م.. ارزیابی ارزش غذایی علوفه خلر در تغذیه گوسفند و تعیین خوش خوراکی آن نسبت به یونجه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1393؛16(3):537-550. Available from: https://sid.ir/paper/62734/fa
IEEE:
کپین. وحدانی، ح. مروج، ک. رضایزدی، و م. دهقان بنارکی، “ارزیابی ارزش غذایی علوفه خلر در تغذیه گوسفند و تعیین خوش خوراکی آن نسبت به یونجه،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 16، no. 3، pp. 537–550، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62734/fa