APA:
کپیحسن زاده، ن.، و بهرامی فر، ن.. (1398). بررسی مقدار باقی مانده کلرپیریفوس در خیار گلخانه ای و کاهش آن در دوره زمانی قبل از برداشت و پس از برداشت با روش های خانگی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 21(2 )، 381-391. SID. https://sid.ir/paper/62915/fa
Vancouver:
کپیحسن زاده ن.، بهرامی فر ن.. بررسی مقدار باقی مانده کلرپیریفوس در خیار گلخانه ای و کاهش آن در دوره زمانی قبل از برداشت و پس از برداشت با روش های خانگی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1398؛21(2 ):381-391. Available from: https://sid.ir/paper/62915/fa
IEEE:
کپین. حسن زاده، و ن. بهرامی فر، “بررسی مقدار باقی مانده کلرپیریفوس در خیار گلخانه ای و کاهش آن در دوره زمانی قبل از برداشت و پس از برداشت با روش های خانگی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 21، no. 2 ، pp. 381–391، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62915/fa