APA:
کپیمجذوبی، م.، بی پروا، پ.، فرحناکی، ا.، و بدیعی، ف.. (1392). خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته با اتصالات عرضی تحت تاثیر ال- اسکوربیک اسید. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 16(2)، 355-364. SID. https://sid.ir/paper/62943/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی م.، بی پروا پ.، فرحناکی ا.، بدیعی ف.. خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته با اتصالات عرضی تحت تاثیر ال- اسکوربیک اسید. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1392؛16(2):355-364. Available from: https://sid.ir/paper/62943/fa
IEEE:
کپیم. مجذوبی، پ. بی پروا، ا. فرحناکی، و ف. بدیعی، “خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته با اتصالات عرضی تحت تاثیر ال- اسکوربیک اسید،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 16، no. 2، pp. 355–364، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62943/fa