Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,807
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی از ارقام برنج و کاربرد آن

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 130

چکیده

برنج یکی از مهمترین محصولات کشاورزی و غذای اصلی بیش از 4/1 مردم جهان است. با توجه به مصرف فزایندۀ برنج در تغذیه ایرانیان باید توجه بیشتری به برنج و خصوصیات آن داشت. نشاسته ترکیب عمده برنج سفید که است که خصوصیات آن بر کیفیت پخت و فرآوری برنج تأثیر مستقیم دارد. انواع رقمهای برنج با خصوصیات ویژه خود در تولید محصولات خاص استفاده می شوند. نمونه های مورد آزمون در این طرح هشت رقم برنج غیر چسبنده (برنج سفید در انواع دانه بلند, دانه کوتاه و دانه متوسط) بودند. جذب آب, پروتئین, آمیلوز و امتیاز پراکندگی قلیایی برنج سفید اندازه گیری شد. نشاسته برنج با استفاده از هیدروکسیدسدیم از برنج سفید جداسازی شد و سپس مقدار خاکستر, پروتئین, دمای پیک, ویسکوزیته آمیلوگرام و دمای ژلاتینه شدن اندازه گیری گردید. داده های حاصل از آزمایشها در طرح کاملاً تصادفی تجزیه و تحلیل شد. با توجه به تفاوتهای معنی دار بین خصوصیات نمونه های برنج, کاربرد هر یک در صنایع مختلف تعیین شد. همچنین مدلهایی بر اساس همبستگی ها و روابط بین خصوصیات ژلاتینه شدن طراحی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رشیدی، حسن، قدوسی، حمیدبهادر، مرتضوی، علی، و طوسی، علی. (1379). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی از ارقام برنج و کاربرد آن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 7(4)، 123-130. SID. https://sid.ir/paper/9463/fa

    Vancouver: کپی

    رشیدی حسن، قدوسی حمیدبهادر، مرتضوی علی، طوسی علی. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی از ارقام برنج و کاربرد آن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1379؛7(4):123-130. Available from: https://sid.ir/paper/9463/fa

    IEEE: کپی

    حسن رشیدی، حمیدبهادر قدوسی، علی مرتضوی، و علی طوسی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی از ارقام برنج و کاربرد آن،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 7، no. 4، pp. 123–130، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9463/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا