مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,154
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه و بررسی خواص بیومکانیکی میوه و خوشه پسته به منظور طراحی ماشین برداشت پسته

صفحات

 صفحه شروع 104 | صفحه پایان 104

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 پیش از اقدام به طراحی و سپس ساخت هر ماشین برداشتی از جمله ماشین برداشت میوه نیاز است ابتدا خواص فیزیکی و بیومکانیکی درخت و میوه آن مورد بررسی قرار گیرد. در مورد پسته نیز که قصد، طراحی و ساخت ماشینی برای برداشت مکانیزه آن است لازم بود پاره ای از خواص بیومکانیکی شامل مقاومت کششی خمشی و پیچشی میوه و همچنین خوشه مورد بررسی قرار گیرد. برای انجام آزمایشات صحرایی در جهت پیدا کردن مقاومت های مورد نظر درختان موجود باغی در رفسنجان انتخاب شدند. مقاومت های مربوط به میوه با استفاده از نیروسنجی با دقت 0.2 ± نیوتن اندازه گیری و برای پیدا کردن اعداد مربوط به خوشه، علاوه بر استفاده از این نیروسنج از نیروسنج دیگری با دقت یک نیوتن نیز استفاده شد. در تحقیقات آزمایشگاهی که به دنبال بررسی های صحرایی فوق در آزمایشگاه مؤسسه تحقیقات پسته رفسنجان صورت گرفت سنجش ها با استفاده از ابزار اندازه گیری مجهز به لودسل و صفحه نمایش با دقت 0.01 ± نیوتن صورت گرفت. در طرح آماری کاملاً تصادفی که برای تحقیق انتخاب شده بود از 18 رقم پسته هر یک در پنج تکرار استفاده شد. در این طرح بالاترین مقادیر مقاومت کششی، خمشی و پیچشی به ترتیب متعلق به خوشه ارقام بادامی راور، ممتاز تاج آبادی و ایتالیایی و در مقابل کمترین مقادیر مقاومت های کششی، خمشی و پیچشی به ترتیب به خوشه ارقام قزوینی، لوک و کله قوچی تعلق گرفتند. در مورد میوه، ارقام کله قوچی، رضایی زودرس و خنجری دامغان به ترتیب بیشترین مقاومت های کششی، خمشی و پیچشی را دارا و کمترین مقاومت های سه گانه فوق به میوه رقیم ایتالیایی تعلق یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مبلی، حسین، توکلی هشجین، تیمور، عقابی، هوشنگ، و علی مردانی، رضا. (1382). مطالعه و بررسی خواص بیومکانیکی میوه و خوشه پسته به منظور طراحی ماشین برداشت پسته. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 5(3-4)، 104-104. SID. https://sid.ir/paper/63006/fa

    Vancouver: کپی

    مبلی حسین، توکلی هشجین تیمور، عقابی هوشنگ، علی مردانی رضا. مطالعه و بررسی خواص بیومکانیکی میوه و خوشه پسته به منظور طراحی ماشین برداشت پسته. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1382؛5(3-4):104-104. Available from: https://sid.ir/paper/63006/fa

    IEEE: کپی

    حسین مبلی، تیمور توکلی هشجین، هوشنگ عقابی، و رضا علی مردانی، “مطالعه و بررسی خواص بیومکانیکی میوه و خوشه پسته به منظور طراحی ماشین برداشت پسته،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 5، no. 3-4، pp. 104–104، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63006/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button