مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

716
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

واکنش ژنوتیپ های ایرانی غلات نسبت به استرین های Xanthomonas translucens pv. cerealis

صفحات

 صفحه شروع 241 | صفحه پایان 248

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه کنید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فلاحی چرخابی، ن.، شمس بخش، م.، و رحیمیان، ح.. (1394). واکنش ژنوتیپ های ایرانی غلات نسبت به استرین های Xanthomonas translucens pv. cerealis. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 17(1)، 241-248. SID. https://sid.ir/paper/63042/fa

    Vancouver: کپی

    فلاحی چرخابی ن.، شمس بخش م.، رحیمیان ح.. واکنش ژنوتیپ های ایرانی غلات نسبت به استرین های Xanthomonas translucens pv. cerealis. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1394؛17(1):241-248. Available from: https://sid.ir/paper/63042/fa

    IEEE: کپی

    ن. فلاحی چرخابی، م. شمس بخش، و ح. رحیمیان، “واکنش ژنوتیپ های ایرانی غلات نسبت به استرین های Xanthomonas translucens pv. cerealis،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 17، no. 1، pp. 241–248، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63042/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا