مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,692
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 96

چکیده

 انجام مراحل آهارگیری, پخت و سفیدگری به صورت جداگانه از روشهای قدیمی پیش عمل آوری پارچه های صد درصدر پنبه ای است. انجام مراحل پخت و سفیدگری در یک مرحله می تواند با کاهش مصرف آب, مواد, زمان و قیمت تمام شده کالا و همچنین, رفع مشکلات زیست محیطی در ارتباط با پساب مورد توجه قرار گیرد. در این مقاله, ابتدا درباره درجه سفیدی پارچه بدون آهارگیری بعد از پخت و سفیدگری با هیدروژن پروکسید و سود سوزآور و همچنین با سدیم هیپوکلریت و سودا بحث شده و سپس, اثر این فرایند بر کاهش مقدار آهار نشاسته ای باقیمانده روی پارچه بررسی می شود. شواهد نشان می دهد که انجام مراحل پخت و سفیدگری همزمان درجه سفیدی کافی به پارچه می دهد و در عین حال به نحو چشمگیری از مقدار آهار نشاسته ای همراه کالا می کاهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توانایی، حسین، قاسمی، معصومه، و کرباسی زاده، محسن. (1379). اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 13(2 (پیاپی 48))، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/6411/fa

    Vancouver: کپی

    توانایی حسین، قاسمی معصومه، کرباسی زاده محسن. اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1379؛13(2 (پیاپی 48)):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/6411/fa

    IEEE: کپی

    حسین توانایی، معصومه قاسمی، و محسن کرباسی زاده، “اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان بر درجه سفیدی و آهار باقیمانده در پارچه های صد درصد پنبه ای،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 13، no. 2 (پیاپی 48)، pp. 89–96، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6411/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button