مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

837
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

187
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون 66

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 117

چکیده

 در این مقاله, اثر دما بر خواص فیزیکی و شیمیایی رشته های تایر نایلون 66 در محدوده دمایی 500-200oC در زمان 16h مطالعه شده است. نتایج نشان می دهد, عمل آ‎وری گرمایی, استحکام پارگی رشته ها را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. شدت کاهش استحکام پارگی در دماهای کمتر از 100oC و دماهای بیش از 120oC نسبت به دماهای بین این دو بیشتر است. مطالعات GPC, جمع شدگی و شکست مضاعف, کاهش استحکام پارگی در دماهای بیش از 120oC را به افزایش پهنای منحنی توزیع وزن مولکولی و افزایش بی نظمی زنجیرهای پلیمر نسبت می دهد. زیرا, با افزایش دما دو پدیده تاخوردگی زنجیرهای مولکولی و تخریب گرمایی زنجیرهای مولکولی رخ می دهد. همچنین, مطالعات طیف نمایی FTIR, مدول کشسانی و شکست مضاعف نشان می دهد, در دماهای کمتر از 100oC, تجزیه مناطق بیش شکل سبب کاهش درصد فاز بی شکل و در نتیجه افزایش درصد بلورینگی می شود. افزایش درصد بلورینگی سبب شکنندگی و کاهش استحکام پارگی رشته تایر می شود. پایین تر بودن میزان کاهش استحکام پارگی در محدوده دمایی 100-120oC, ناشی از عدم افزایش چند توزیعی و بی نظمی زنجیرهای مولکولی در مقایسه با دماهای بالاتر از 120oC و درصد بلورینگی کمتر در مقایسه با دماهای پایین تر از 100oC است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی، صغری، مرشد، محمد، و قانع، محمد. (1386). بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون 66. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 20(2 (پیاپی 88))، 109-117. SID. https://sid.ir/paper/6614/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی صغری، مرشد محمد، قانع محمد. بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون 66. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1386؛20(2 (پیاپی 88)):109-117. Available from: https://sid.ir/paper/6614/fa

    IEEE: کپی

    صغری رمضانی، محمد مرشد، و محمد قانع، “بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون 66،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 20، no. 2 (پیاپی 88)، pp. 109–117، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6614/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button