APA:
کپیفقیه نصیری، مازیار، فخرطباطبایی، سیدمحمد، ارزانی، کاظم، زارع، رسول، ارزانی، کاظم، و زارع، رسول. (1398). مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی, خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 133-146. SID. https://sid.ir/paper/71553/fa
Vancouver:
کپیفقیه نصیری مازیار، فخرطباطبایی سیدمحمد، ارزانی کاظم، زارع رسول، ارزانی کاظم، زارع رسول. مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی, خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):133-146. Available from: https://sid.ir/paper/71553/fa
IEEE:
کپیمازیار فقیه نصیری، سیدمحمد فخرطباطبایی، کاظم ارزانی، رسول زارع، کاظم ارزانی، و رسول زارع، “مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی, خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 133–146، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71553/fa