APA:
کپیمرتضوی، سیدعلی، مسکوکی، عبدالمجید، قندی، امیر، کوچکی، آرش، و بارویی، جواد. (1384). اثر فشار ایزو استاتیک بالا بر فعالیت های متابولیکی و ریخت شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(3)، 81-94. SID. https://sid.ir/paper/71612/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدعلی، مسکوکی عبدالمجید، قندی امیر، کوچکی آرش، بارویی جواد. اثر فشار ایزو استاتیک بالا بر فعالیت های متابولیکی و ریخت شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(3):81-94. Available from: https://sid.ir/paper/71612/fa
IEEE:
کپیسیدعلی مرتضوی، عبدالمجید مسکوکی، امیر قندی، آرش کوچکی، و جواد بارویی، “اثر فشار ایزو استاتیک بالا بر فعالیت های متابولیکی و ریخت شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 3، pp. 81–94، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71612/fa