APA:
کپیصادقی، احمد، توکلی هشجین، تیمور، و خوش تقاضا، محمدهادی. (1384). بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/71708/fa
Vancouver:
کپیصادقی احمد، توکلی هشجین تیمور، خوش تقاضا محمدهادی. بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/71708/fa
IEEE:
کپیاحمد صادقی، تیمور توکلی هشجین، و محمدهادی خوش تقاضا، “بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 51–62، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71708/fa