مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

739
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 62

چکیده

 سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده به لحاظ تاثیرات آن بر درصد میزان لکه داری دارای اهمیت می باشد. لکه دار شدن پسته خصوصا لکه های تیره باعث افت ارزش تجاری محصول می گردد. مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که دو عامل دما و زمان نگهداری و اثر متقابل آنها بر میزان لکه داری محصول اثرات معنی داری را بر جای می گذارد. مطالعه انجام شده بر روی دو رقم از محصول (اکبری و کله قوچی) عدم تفاوت این دو رقم را در خصوص لکه دار شدن نشان داد. همچنین مشاهده گردید نگهداری محصول در دمای 40 درجه سانتی گراد پس از 24 ساعت منجر به افزایش معنی دار درصد لکه داری پسته ها می گردد. این زمان برای دمای 30 درجه سانتی گراد, 36 ساعت می باشد.در توده های محصول متوقف قبل از فرآوری, مشاهده گردید که این توده ها به دلیل عدم تهویه مناسب دارای نقاط پر دما در مرکز توده می باشند در حالی که نگهداری محصول در سبد باعث کاهش دمای آن, در مرکز سبد, حدود 3.5 تا 6.4 درجه سانتی گراد کمتر از دمای محیط می گردد. تحقیق حاضر نشان داد که در صورت توقف محصول قبل از فرآوری, نگهداری آن در سبد باعث عدم افت کیفی محصول و بالا رفتن زمان مجاز برای نگهداری آن خواهد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، احمد، توکلی هشجین، تیمور، و خوش تقاضا، محمدهادی. (1384). بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/71708/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی احمد، توکلی هشجین تیمور، خوش تقاضا محمدهادی. بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/71708/fa

    IEEE: کپی

    احمد صادقی، تیمور توکلی هشجین، و محمدهادی خوش تقاضا، “بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 51–62، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71708/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button