APA:
کپینجاتیان، محمد، دروگر، سیده رقیه، و داراب زاده، نازنین. (1398). روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 283-297. SID. https://sid.ir/paper/71740/fa
Vancouver:
کپینجاتیان محمد، دروگر سیده رقیه، داراب زاده نازنین. روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):283-297. Available from: https://sid.ir/paper/71740/fa
IEEE:
کپیمحمد نجاتیان، سیده رقیه دروگر، و نازنین داراب زاده، “روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 283–297، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71740/fa