Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

560
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی

صفحات

 صفحه شروع 283 | صفحه پایان 297

چکیده

 بیماری دیابت یک بیماری مزمن ارثی یا اکتسابی و از شایع ترین اختلالات متابولیسمی است که با اختلال در ترشح انسولین یا کاهش پاسخ دهی اندام ها نسبت به انسولین ترشح شده ایجاد می شود. شیوع دیابت در کشورهای در حال توسعه بالا بوده و چهارمین علت اصلی مرگ و علت عمده ی کوری و آسیب های بینایی در بزرگسالان می باشد. از آنجا که هدف اصلی از درمان دیابت, کنترل قند خون در محدوده ی طبیعی و فراهم ساختن شرایط مناسب فعالیت انسولین جهت کاهش پیشرفت عوارض عروقی و عصبی می باشد, درمان تغذیه ای, رژیم غذایی و کنترل وزن, اساس درمان دیابت را تشکیل می دهند. از طرف دیگر نبودن جایگزین های مناسب غذایی برای این گروه از بیماران ضرورت تحقیق در مورد توسعه ی فرمولاسیون محصولاتی که به منظور استفاده افراد دیابتی طراحی می گردند را مشخص می کند. فراورده هایی که منجر به مهار فعالیت آلفاآمیلاز و آلفاگلوکوزیداز می گردند, کاربرد جایگزین های طبیعی و مصنوعی شکر در فرمولاسیون ها, استفاده از غذا داروها, کاربرد کربوهیدارت های با قابلیت هضم پایین, سیاست کاهش تدریجی, کاربرد بهبوددهنده ها, پروفایل رهایش و قانون گذاری در کنترل رژیم غذایی افراد دیابتی نقش مؤثری ایفا می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجاتیان، محمد، دروگر، سیده رقیه، و داراب زاده، نازنین. (1398). روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 283-297. SID. https://sid.ir/paper/71740/fa

    Vancouver: کپی

    نجاتیان محمد، دروگر سیده رقیه، داراب زاده نازنین. روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):283-297. Available from: https://sid.ir/paper/71740/fa

    IEEE: کپی

    محمد نجاتیان، سیده رقیه دروگر، و نازنین داراب زاده، “روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 283–297، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71740/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا