Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

783
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

850
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

چکیده

 در این بررسی برای تعیین اثر زمان و شدت صوت دهی بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز, کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 به عنوان مولد آنزیم در بستره های کشت جامد بکار گرفته شد. سوبسترای استفاده شده ترکیبی از گندم و جو (0:100, 50:50, 100:0) تحت تیمار اولتراسوند با شدت 35, 67.5 و  %100در زمان های 5, 10 و 15 دقیقه قرار گرفتند.آنالیز نتایج با نرم افزار Design Expert 6.0.2 نشان داد, اثر اولتراسوند بر آنزیم تولیدشده در بستره های کشت, متفاوت است. آلفا آمیلاز تولیدشده در بستره کشت جامد جو مقاومت بیشتری نسبت به گندم در خلال صوت دهی نشان داد. همچنین با افزایش زمان و شدت صوت دهی, آثار منفی کاویتاسیون مشهود تر شده و فعالیت آنزیم کاهش نشان داد. کاهش فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده بستگی به مدت زمان و شدت صوت دهی و همچنین ترکیب بستره کشت جامد داشت. اولتراسوند احتمالا با تغییر p0®p* و تغییر در ساختار دوم آنزیم بخصوص ساختار ورقه ای بتا بر روی فعالیت آنزیم اثر مهارکنندگی دارد. همچنین ساختار سوم پروتئینی آنزیم تحت تاثیر تیمار اولتراسوند تغییر پیدا می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیات، هانیه، طباطبایی یزدی، فریده، و مرتضوی، سیدعلی. (1395). بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(56)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/71841/fa

    Vancouver: کپی

    بیات هانیه، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی. بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(56):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/71841/fa

    IEEE: کپی

    هانیه بیات، فریده طباطبایی یزدی، و سیدعلی مرتضوی، “بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولیدشده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 56، pp. 57–68، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71841/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا