مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,819
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,062
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید همزمان آمیلاز، پکتیناز بوسیله قارچ آسپرژیلوس اوریزه

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 30

چکیده

 تاکنون روشهای تولید آنزیمها بخوبی مورد بررسی قرار گرفته است اما تولید همزمان دو یا چند آنزیم و تلاش برای ایجاد شرایط واحدی برای تولید بهینه آنها بخوبی در متون علمی مورد توجه قرار نگرفته است. به منظور بهینه سازی تولید همزمان آنزیم آمیلاز و پکتیناز که واجد اهمیت اقتصادی هستند از قارچ آسپرژیلوس اوریزه Aspergillus oryzae PTCC 5164 به عنوان منبع تولید کننده قارچی این آنزیم ها و روش آماری تاگوچی استفاده شد. تعیین فعالیت آنزیم ها بوسیله روش DNS انجام شد. در آزمایشهای اولیه, بیشترین میزان تولید آنزیم های پکتیناز و آمیلاز به ترتیب با استفاده از پکتین مرکبات, آرد نشاسته ذرت بعنوان ماده اولیه سوبسترا حاصل شد. محیطهایی با منابع کربنی مخلوط, شامل نسبت های مختلفی از سبوس گندم, پکتین مرکبات و آرد نشاسته ذرت طراحی شد و بهترین شرایط برای بالاترین میزان تولید این آنزیمها مشخص گردید. در نتیجه بعد از اجرای روش تاگوچی, به ترتیب افزایش 190.53% و 222.5% برای مقادیر تولیدی آمیلاز و پکتیناز نشان داده شد. در مرحله بعدی, در نقطه بهینه ترکیبی, که نقطه میانگین مورد محاسبه نقاط قبلی بود, با توجه به شرایط آغازی, تولید آنزیمهای مذکور به ترتیب افزایش 196.22% و 220% را برای آمیلاز و پکتیناز داشت. نتایج نشان داد که استفاده از روش آماری برای پروسه های میکروبی و بیوتکنولوژی بسیار مناسب است, زیرا با تعداد آزمایشهای کمتر می توان به نتیجه مطلوب رسید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، زهره، فلاحیان، فتح اله، مجد، احمد، و آذین، مهرداد. (1387). بهینه سازی تولید همزمان آمیلاز, پکتیناز بوسیله قارچ آسپرژیلوس اوریزه. علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)، 18(1/70 (ویژه نامه زیست شناسی))، 17-30. SID. https://sid.ir/paper/70485/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری زهره، فلاحیان فتح اله، مجد احمد، آذین مهرداد. بهینه سازی تولید همزمان آمیلاز, پکتیناز بوسیله قارچ آسپرژیلوس اوریزه. علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)[Internet]. 1387؛18(1/70 (ویژه نامه زیست شناسی)):17-30. Available from: https://sid.ir/paper/70485/fa

    IEEE: کپی

    زهره جعفری، فتح اله فلاحیان، احمد مجد، و مهرداد آذین، “بهینه سازی تولید همزمان آمیلاز, پکتیناز بوسیله قارچ آسپرژیلوس اوریزه،” علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)، vol. 18، no. 1/70 (ویژه نامه زیست شناسی)، pp. 17–30، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/70485/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button