APA:
کپیاحمدی گاولیقی، حسن، سحری، محمدعلی، عزیزی، محمدحسین، و رشمه کریم، کاووس. (1383). مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/71853/fa
Vancouver:
کپیاحمدی گاولیقی حسن، سحری محمدعلی، عزیزی محمدحسین، رشمه کریم کاووس. مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(2):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/71853/fa
IEEE:
کپیحسن احمدی گاولیقی، محمدعلی سحری، محمدحسین عزیزی، و کاووس رشمه کریم، “مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 1–7، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71853/fa