مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,213
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

886
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 7

چکیده

 بهترین روش برای برنامه ریزی و استفاده گندم در صنایع غذایی, ارزیابی خصوصیات تکنولوژیکی آن است. بدین منظور, تعیین مقدار و کیفیت پروتئین, درجه سختی و خصوصیات رئولوژیکی آن, حائز اهمیت است. در این تحقیق پنج رقم عمده گندم کشور یعنی الوند (اراک, خراسان و همدان), چمران (اهواز, خراسان و شیراز), روشن (اراک, اصفهان و کرج), زاگرس اهواز و زرین ارومیه, بررسی شده, نتایج آماری نشان داد رقم روشن کرج دارای بیشترین مقدار پروئین (11%), ارقام زاگرس اهواز و روشن اصفهان, بیشترین کیفیت پروتئین (SDS= 33.67- 35.67 mL) و ارقام چمران خراسان و زرین ارومیه بیشترین درصد سختی (59.33%- 61) دارا است. نتایج فارینوگراف و اکستنسوگراف بر روی ارقام مذکور نشان داد ارقام روشن کرج, زاگرس اهواز, ارومیه, روشن یزد و چمران خراسان, کیفیت مناسب تری داشتند (درصد جذب آب 65.33%, زمان گسترش خمیر 5.33min, پایداری خمیر 19.33 min, درجه سست شدن خمیر 57.33 BU, عدد والوریمتری 64.33 واحد و همچنین مقاومت کششی ماکزیمم 450BU, انرژی خمیر  100.3 Cm2و کشش پذیری (179mm به طور کلی از ارقام با کیفیت بهتر برای تهیه محصولات تخمیری (نان) و از بقیه ارقام به منظور تهیه محصولات دیگر مانند بیسکویت, کیک و کلوچه می توان استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی گاولیقی، حسن، سحری، محمدعلی، عزیزی، محمدحسین، و رشمه کریم، کاووس. (1383). مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/71853/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی گاولیقی حسن، سحری محمدعلی، عزیزی محمدحسین، رشمه کریم کاووس. مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(2):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/71853/fa

    IEEE: کپی

    حسن احمدی گاولیقی، محمدعلی سحری، محمدحسین عزیزی، و کاووس رشمه کریم، “مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 1–7، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71853/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button