مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

854
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

882
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 83

چکیده

 توت فرنگی عمر نگهداری بسیار کوتاهی دارد و سریع فاسد می شود که هم مصرف کننده ها و هم فروشنده ها مایلند این زمان افزایش یابد. کیتوسان نوعی پلیمر طبیعی است که دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و می توان از آن به عنوان نوعی پوشش خوراکی بر روی میوه ها استفاده کرد. استفاده از کیتوسان به همراه بعضی از اسانسها پوشش مناسبی برای طولانی کردن عمر نگهداری میوه ها و سبزیجات است. در این پروژه از محلول %0.5,%0.3 , % صفر کیتوسان, وانیلین +%0.3 کیتوسان, وانیلین +%0.5 کیتوسان به عنوان پوشش استفاده شد. به توت فرنگی ها نوعی قارچ تلقیح شد که از فساد خود میوه ها و پس از جداسازی و خالص سازی بدست آمده بود. میوه ها را در یخچال در دمای 4 C° نگهداری شد. در پایان کار میزان مواد جامد محلول, آسکوربیک اسید (ویتامینC ) و اسیدیته قابل تیتر آنها هم اندازه گرفته شد. برای شمارش اسپورها هم از لام نئوبار استفاده شد. اطلاعات بدست آمده نشان می دهد که استفاده کیتوسان به همراه اسانس وانیلین طول عمر نگهداری میوه ها را به مدت 18 روز افزایش می دهد. این مدت حداکثر زمانی بود که با استفاده از کیتوسان امکان نگهداری در یخچال ممکن بود. (قارچی که مورد استفاده قرار گرفت از فساد میوه توت فرنگی جداسازی گردید, ولی امکان شناسایی نبود در نتیجه از جنس و گونه آن اشاره ای نشده است).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقصودی، ویدا، رضوی، جلیل، و رجبی، نرگس. (1391). اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/71912/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودی ویدا، رضوی جلیل، رجبی نرگس. اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/71912/fa

    IEEE: کپی

    ویدا مقصودی، جلیل رضوی، و نرگس رجبی، “اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 77–83، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71912/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button