مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

763
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

617
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 29

کلیدواژه

میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)Q3
بازهای ازته فرار (TVB-N)Q3
دمای انجماد (Q3
sans-serif"> 18oC-)Q3

چکیده

 تاثیر پرتودهی گاما با دوزهای 1 KGY, 2.5 و 5 و نگهداری در فریزر (-18oC) بر شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و ویژگیهای حسی در میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) به مدت 9 ماه و در فاصله 1.5 ماه مورد ارزیابی قرارگرفت. ارزیابی های مقادیر TVB-N نشان داد که میزان آن به تدریج در طی دوره نگهداری افزایش و با افزایش دوز پرتودهی کاهش یافت که در تیمارهای شاهد و پرتو دیده به ترتیب به 35.45 mg N / 100g flesh, 34.14, 27.45 و 20.64 رسید. همچنین با ارزیابی های ارگانولپتیک مشخص شد که زمان ماندگاری تیمارهای پرتودیده 2.5 KGY و 5 تا 3 ماه و تیمار پرتودیده 1 KGY تا 1.5 ماه در مقایسه با تیمار شاهد, افزایش نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معینی، سهراب، و نوروزی، آرمین. (1389). تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus). علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 19-29. SID. https://sid.ir/paper/71933/fa

    Vancouver: کپی

    معینی سهراب، نوروزی آرمین. تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(1):19-29. Available from: https://sid.ir/paper/71933/fa

    IEEE: کپی

    سهراب معینی، و آرمین نوروزی، “تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 19–29، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71933/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button