Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,754
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

795
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 30

چکیده

 منحنی رطوبت تعادلی همدمای جذب و دفع خرمای استعمران, در چهار دمای 40, 50, 60, و 70 درجه سلسیوس به وسیله محلول های نمکهای اشباع با فعالیت آبی بین 0.05 تا 0.85 استخراج و رسم گردید. برای دماهای 40 و 50 درجه سلسیوس, با افزایش دما, در فعالیت آبی کمتر از 0.3, رطوبت تعادلی کاهش یافت و برای فعالیت آبی بیشتر از 0.3, با افزایش دما رطوبت تعادلی, افزایش یافت و پدیده عبور مشاهده گردید که می توان آن را به حل شدن قندها نسبت داد. برای دماهای 60 و 70 درجه سلسیوس این حالت در فعالیت آبی 0.05 مشاهده گردید. معادله های مدل GAB, هاسلی اصلاح شده, چانگ - پی فوست اصلاح شده, اسمیت اصلاح شده, اوسوین اصلاح شده و هندرسون اصلاح شده برای هر دو حالت جذبی و دفعی جهت برازش داده ها استفاده شد که در این میان, مدل GAB بهترین برازش را داشت. میزان رطوبت تک لایه Mm برای هر دو حالت جذب و دفع با استفاده از مدل GAB محاسبه گردید. نتایج تحقیق نشان داد که (Mm) با افزایش دما کاهش پیدا کرد. گرمای خالص جذب و دفع نیز با استفاده از رابطه کلازیوس کلاپیرون محاسبه گردید. نتایج محاسبات نشان داد که این گرما با افزایش فعالیت آبی کاهش یافته و مقدار این گرما برای حالت جذبی بیشتر از حالت دفعی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رهنما، مجید، خوش تقاضا، محمدهادی، و قبادیان، برات. (1390). میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 19-30. SID. https://sid.ir/paper/71936/fa

    Vancouver: کپی

    رهنما مجید، خوش تقاضا محمدهادی، قبادیان برات. میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(1):19-30. Available from: https://sid.ir/paper/71936/fa

    IEEE: کپی

    مجید رهنما، محمدهادی خوش تقاضا، و برات قبادیان، “میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 19–30، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71936/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا