مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

845
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

713
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 17

چکیده

 در این تحقیق, پایداری نسبی روغنهای کانولا, سویا, زیتون و ذرت بر حسب روشهای تسریع شده رنسیمت در دمای 120 درجه سانتیگراد و کربنیل در دمای 160 درجه سانتیگراد با هم مقایسه شد. از دیدگاه ساختاری, بیشترین و کمترین میزان نسبت اسیدهای چرب چندغیراشباع به اشباع (PUFA/SFA) به روغنهای ذرت (4.74) و زیتون (1.03) اختصاص داشت. روغنهای کانولا (3.16) و سویا (3.38) فاقد هرگونه تفاوت معنی داری از این نظر بوده, جایگاه حد واسطی داشتند. بیشترین میزان ترکیبات فنلی با هیچگونه تفاوت معنی داری در روغنهای کانولا و سویا (به ترتیب 48.19 و 45.80 پی پی ام) مشاهده شد. روغنهای ذرت و زیتون به ترتیب دارای مقادیر کمتر ترکیبات فنلی بودند (به ترتیب 30.80 و 15.27 پی پی ام). ترتیب پایداری اکسایشی نمونه های روغن بر حسب آزمون کربنیل (tΔCV=30) به ترتیب 104.93, 77.67, 61.23 و 50.29 بود و روغنهای زیتون و ذرت در اینجا تفاوت معنی داری از خود بروز دادند. پایداری اکسایشی نمونه های روغن بر حسب روش رنسیمت نیز مطابق آزمون کربنیل بود (به ترتیب 9.26, 6.89, 5.56 و 4.82 ساعت). مقایسه نسبت دو شاخص پایداری رنسیمت و کربنیل حاکی از تفاوت مشهود تر روغنها بر حسب عدد کربنیل (1.35, 1.72 و 1.22) تا عدد رنسمیت (1.34 ,1.22 و 1.17) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فره وش، رضا، نیازمند، راضیه، سرابی، محبوبه، و رضایی، میترا. (1390). تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 11-17. SID. https://sid.ir/paper/71938/fa

    Vancouver: کپی

    فره وش رضا، نیازمند راضیه، سرابی محبوبه، رضایی میترا. تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(1):11-17. Available from: https://sid.ir/paper/71938/fa

    IEEE: کپی

    رضا فره وش، راضیه نیازمند، محبوبه سرابی، و میترا رضایی، “تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 11–17، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71938/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button