APA:
کپیشیروانی، عاطفه، شاهدی، محمد، و گلی، سیدامیرحسین. (1396). اثر جوانه زنی بر میزان ترکیبات شیمیایی, خواص تغذیه ای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 135-145. SID. https://sid.ir/paper/71951/fa
Vancouver:
کپیشیروانی عاطفه، شاهدی محمد، گلی سیدامیرحسین. اثر جوانه زنی بر میزان ترکیبات شیمیایی, خواص تغذیه ای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):135-145. Available from: https://sid.ir/paper/71951/fa
IEEE:
کپیعاطفه شیروانی، محمد شاهدی، و سیدامیرحسین گلی، “اثر جوانه زنی بر میزان ترکیبات شیمیایی, خواص تغذیه ای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 135–145، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71951/fa